(iOS) Thief Puzzle - Can you steal it ? издръжливост на генератора на кодове
Feb 17, 2022 13:32:24 GMT
Post by varythmarira on Feb 17, 2022 13:32:24 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Thief Puzzle - Can you steal it ? ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Thief Puzzle - Can you steal it ? IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ издръжливост на генератора на кодове ▞▞▞
▞▞▞ Thief Puzzle - Can you steal it ? 2022 version ▞▞▞
Игрите са добри, но има грешка с ръката му, просто излиза извън екрана, което затруднява играта и не е нужно да отивате на екрана за избор на ниво и да се връщате към нивото и е много досадно Моля, поправете го
Има само 370😡 нива и всички нива са толкова лесни, че 3-годишно дете също прави това ниво 😒
УЖАСЕН! изостава твърде много, на всеки 2 нива или се проваля РЕКЛАМА дори не мога да играя много добре на никое ниво, защото ръката му просто ми върви банани
Mr X the Phantom Thief is back, with a new evil plan! ... help solve the puzzles, protect the treasure and stop Mr X. But can you help them make it in time?
Bates Quentin - Cold Steal Bates Quentin - Winterlude ... Камиллери Андреа - The Snack Thief ... Corris Peter - Forget Me If You Can
Добре, но става скучно бързо... Нужни са и още нива.. Добавете още и ще се радвам, ето и едно предложение за ново ниво! Вие сте престъпникът със слънчевите очила и трябва да откраднете диамант, но има и офицер, лазер и няколко камбани, малките стойки са твърди (може да увие ръка около тях) и има също една картина, която е твърда, но лазерното нещо е прозрачен (не може да увие ръка около него) надявам се това да помогне!
Steal ▷ превод на български, произношение, синоними ...
Супер лесно, но супер забавно
Току-що започнах да играя тази игра, би било добре, ако не бяха бисквитките, не искам, това лази ми по нервите, не можете да играете игра без това да се появи. Затова деинсталирам тази игра
Хареса ми, когато го изтеглих, но след няколко дни стана бъркотия. когато се опитам да го направя правилно, нарочно върви и удря другите, сякаш е извън контрол. моля, проверете този проблем, защото не искам да загубя тази забавна игра 😑😶
реклами... ти глупав ли си? предлагайте награди, за да примамите хората да гледат реклами, не го насилвайте да стискате гърлото на хората тъпаци 🙄. dev очевидно е алчен и идиот
Наистина хубави пъзели със 100% логика, но 1 нещо... Брат ми чу реклама с цензурирани псувни! Моля, премахнете сексуални и неподходящи реклами за деца
Няма реклами, ако играете офлайн. Тази игра е добра, но твърде лесна.
Thief Puzzle - Can you steal it ? پزل iqik
Това е страхотна игра, но има добавка .... Но е добре, но моля, премахнете рекламата ... но това е готина игра
Lords Mobile: Tower Defense Strategy ejh
Реклама след всеки 10 секунди
Обичам тази игра, но има много реклами, но можете да ги пропуснете, но това е много хубава игра за свободното ви време или ако искате да се погрижите за себе си, като имате пъзели, препоръчвам да изтеглите това, но когато изтеглих играта, тя добре се запазва като казах, че пъзелът крадец е спрял и трябваше да го инсталирам отново
Пъпа
Sep 23, 2015 - His practice is the only one in Florida that still offers 50 minute ... Did You Notice How Natural Simba's Movements Looked In The Movie?
Наистина е добре, с изключение на това, че след всяка игра, която играя, трябва да последва реклама.
Download game Thief Legend Puzzle APK latest version
Невероятна игра, само фактът, че има твърде много реклами, точно затова дадох четири звезди и това е всичко, което трябва да кажа.
Забавно в началото, но се повтаря.
Сякаш играта е забавна, но част от нея наистина не знам, че е доста трудна в същото време, но в същото време е забавна. Харесвам играта, така че да;-;
Хубаво приложение и добро приложение за преминаване на времето.......но би трябвало да е много по-добро (но хубава игра)😊😊
Thief Puzzle - Can you steal it ? פאזל iduq
Страхотна игра бих искала да има повече нива, но всичко е наред и аз мразя да крада, така че дайте на това три звезди
Krüptoportaal by Bobbie Peers - Goodreads
Играта изобщо не е добра графиката е много ниска
Не ми хареса тази игра, има много реклами
За много реклами няма предизвикателство и играта изтегли друго приложение без моето разрешение, да, не, благодаря
lori.ru/10800000 monthly Sandwich with salmon for ...
Ще дам на тази игра 3 звезди, защото е забавна за игра и няма добавка в играта, просто трябва да изключите данните си, за да не се показват добавки
Thief Puzzle - Can you steal it ? Puzzle ocs
Не харесвам тази игра, мразя я дори след като прочетох рецензиите с 1 звезда, инсталирах я, но става все по-бъгове. Аз направих ниво 5 повече от 40 пъти I го мразя. Лоти на реклами също мразяеяeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeaeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Това Много не ми харесва тази игра Обявите са неподходящи Аз не обичам да го давам аз звезда също искането за това е, моля, не инсталирайте това. това също не е забавно.
Твърде лесни пъзели и твърде много реклами, прекарах 80% от времето в гледане на реклами.
Твърде много реклами
Всички казват, че има реклами неудържимо, но не е правилно, ако използвате данните си и можете да играете, добавяйте по-малко Благодаря ви за толкова страхотно приложение
Това е толкова интересно, но има проблем с рекламите, така че му давам 4 звезди 😥😥
Commandant Ramiro looked at Daniel Cooper incredulously. "Cagajón! No one can steal a painting from the Prado." Комендант Рамиро погледна невярващо Даниел Купър
Играта е доста лесна за игра!! И аз го харесвам.. давам 4 звезди, защото .. само един проблем, който наистина не ми харесва.. рекламите.. твърде много реклами.. между другото, имам завършени всички нива!
Играта е страхотна, харесва ми
Thief Puzzle - Can you steal it ? Слагалице qfv
Тази игра е толкова елементарна, че няма да лъжем Stickmans, след като са успели да откраднат нещо или са ви хванали, е просто ужасяващо ужасно (не е смешно, това е смущаващо)
Това е проста игра, която може да ви разсейва по време на безплатно, но рекламите се повтарят след известно време, но в други случаи е приятно
词频统计 - Изходен код - Greasy Fork
Bulgarian-English Dictionary (Starting with "К") - Translation ...
изтегляне Thief King apk най-новата версия от TerranDroid - най-бърз - безплатен - безопасен за android устройства. ... Thief Puzzle - Can you steal it ?